30-daags retourbeleid - zonder vragen
Verzending €6 - Gratis optie vanaf €150 -

Leer meer

★★★★★ Trustpilot

Onze beloften voor diamanten en edelstenen aankopen

Uw aankoop van een diamant of edelsteen sieraad van Abelstedt omvat een levenslange service. Van GIA grading rapport voor grotere diamanten, gratis resizing, gratis levenslange garantie, gratis graveren, en een volledig 30 dagen retourbeleid.

30 dagen voor knutselen

Elke edelsteenring in goud en witgoud vergt 20 dagen bewerkingstijd. Na ontvangst van uw bestelling beginnen onze ambachtslieden in Hong Kong aan de reis van uw nieuwe ring. Elke ring is uniek en exclusief voor u gemaakt. Dit betekent natuurlijk niet dat we geen 30 dagen retourrecht bieden. Wij sturen uw edelsteenring gratis terug. Stuur ons een e-mail, en wij sturen u gratis en zonder vragen een retourlabel.

Zilveren ring knutselen
Diamanten ringen met kleuren

Productgarantie

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Daarom geven wij u graag levenslange garantie op alle edelsteenringen. Als u zich zorgen maakt, neem dan contact met ons op.

Wij zorgen ervoor dat alle ringen vrij zijn van fabricagefouten voor de levensduur van uw nieuwe ring. Elke ring wordt zorgvuldig gecontroleerd voor verzending. Als u denkt dat uw artikel een fabricagefout heeft, kunt u contact met ons opnemen en zullen wij het onmiddellijk controleren. Als uw ring beschadigd is door een fabricagefout, repareren wij de ring onmiddellijk.

Details van de verpakking

Uw nieuwe ring wordt geleverd in onze kenmerkende Abelstedt luxe verpakking. Verlovingsringen worden geleverd in een exclusief ringendoosje met een wit lint. Het ringendoosje zit veilig in een elegante presentatiedoos waarin u uw kassabon en merchandise zoals het beroemde Abelstedt Travel Pouch en meer vindt. Onze verzekerde verzenddoos zal niet wegglijden wat erin zit. Uw pakket wordt discreet verpakt, zodat zowel het postkantoor als uw geliefde niet merken wat erin zit.

Abelstedt diamanten ring verpakking
Abelstedt diamanten ringen

Gratis gravure

Laat een persoonlijke boodschap in uw ring graveren. Elke stijl in onze edelsteencollectie kan worden gegraveerd met letters, een datum of een leuke liefdesboodschap. Het graveren gebeurt op onze kosten. Wij nemen na aankoop contact met u op om te horen welke persoonlijke zin u in uw ring wilt.

De perfecte maat bereiken

Als u ooit twijfelt over haar of uw perfecte maat, bekijk dan onze ringmaatwijzer of vraag een gratis ringmeter aan. En als de maat helaas niet de juiste is, laat je dan niet stressen door die vraag. Het jaar na uw aankoop kunt u uw ring gratis laten aanpassen binnen ons aanbevolen maatbereik.

Diamanten ring in ringdoosje
Edelsteen

Edelsteen opwaarderen

Vraagt u zich af of u uw ring in de toekomst kunt upgraden naar een grotere saffier of diamant?

Natuurlijk kan dat.

Wij bieden u graag elke gewenste upgrade aan. Of het nu gaat om een diamant in plaats van saffier, een grotere saffier, of iets anders. Wij kunnen te allen tijde de maat ook ruilen voor een grotere maat in de toekomst als deze te klein of te groot wordt.

Tot uw dienst

Onze klantenservice staat altijd klaar om te helpen. Chat live met ons of stuur ons een e-mail.

Beveiligde transacties
We gebruiken veilige coderingstechnologieën bij het overdragen en ontvangen van klantinformatie.

Retourneren & ruilen

Alle aankopen bij Abelstedt kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd of geruild.

Leveringsinformatie

Het Abelstedt-team verpakt en verzendt je sieraden, zodat je het veilig en zeker bij je hebt:

Nederland: 2-4 werkdagen
Europa: 2-4 werkdagen
Rest van de wereld: 5-7 werkdagen

Wij bieden gratis verzending bij alle bestellingen van meer dan €150.

Twee jaar garantie

Uw aankoop is inclusief twee jaar garantie. Abelstedt is geregistreerd bij de Deense Precious Metal Control, wat een veilige garantie is voor de zuiverheid en kwaliteit van Abelstedt’s goud en zilver.

Julie Abelstedt
Win een cadeaubon van €400
Ik geef elke maand een koopje weg aan een gelukkig lid van de Abelstedt Club. Schrijf je hieronder in om automatisch mee te doen aan de trekking.
Liefs, Julie Abelstedt.

Inspiratie

Wereld van Abelstedt