30-daags retourbeleid - zonder vragen
Verzending €6 - Gratis optie vanaf €150 -

Leer meer

★★★★★ Trustpilot

Voorwaarden van de Dienst

Bedrijfsnaam: Apelstedt ApS

Inschrijvingsnummer: DK36537043

Over de betaling

Wij trekken uw betaling in wanneer wij uw bestelde producten verzenden. Wij werken met een SSL-beveiligd betalingssysteem.

Wanneer u een aankoop doet op de Abelstedt officiële winkel, ziet u onze prijzen als actuele prijzen inclusief het respectievelijke BTW-tarief voor de bestemming van het land van verzending. Als klant betaalt u niet voor diverse betalingskosten.

Cadeaubon

Indien u een Abelstedt cadeaubon heeft ontvangen, kunt u deze gebruiken bij het afrekenen van uw bestelling. Als het bedrag op uw cadeaubon een kleiner deel dekt dan de prijs van het artikel, kunt u het saldo betalen met onze verschillende betaalmogelijkheden.

Cadeaubonnen vervallen na 2 jaar vanaf de besteldatum.

Terugsturen & omruilen

Er zijn een paar essentiële zaken waar u op moet letten als u een product aan ons wilt retourneren.

  • Alle aankopen kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden
  • Alleen aankopen gedaan op abelstedt.com
  • Voor terugbetalingen, zorg ervoor dat u het ontvangstbewijs van uw aankoop bijvoegt. Zo niet, dan wordt de aankoop geretourneerd.
  • Zorg ervoor dat u uw pakket met distributie verzendt, want wij halen geen pakketten op bij het postkantoor of andere plaatsen.
  • De verwerking van retourzendingen kan tot een week duren.

Rechten van annulering

Als u spijt heeft van uw aankoop krijgt u uw geld terug nadat u het product aan ons heeft teruggestuurd en zolang het product niet beschadigd is of in waarde is gedaald. Het is uw verantwoordelijkheid om een veilige verzending te doen zodat er geen schade etc. aan het product zal zijn. U bent verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten terug naar ons.

Wij behouden ons het recht voor de terugbetaling in te houden totdat wij het product van u hebben ontvangen, tenzij u documentatie van de verzending hebt overgelegd. Lees hier meer over ons verzend- en retourbeleid.

Als u een terugbetaling wilt, zorg er dan voor dat u het ontvangstbewijs van uw aankoop bijsluit, evenals alle originele verpakkingen, toevoegingen, gratis artikelen, enz. Zo niet, dan wordt de aankoop geretourneerd.

Er is geen herroepingsrecht voor producten die volgens uw specificaties zijn vervaardigd of een duidelijk persoonlijk tintje hebben, en u kunt de koop niet annuleren door de ontvangst van de goederen te weigeren zonder Abelstedt daarvan vooraf op de hoogte te stellen.

Indien u van Abelstedt een tegoedbon heeft ontvangen voor uw aankoop vanwege een overschrijding van de annuleringstermijn en vervolgens een restitutie wenst voor uw aankoop gedaan met deze tegoedbon, zal het bedrag worden teruggestort op de tegoedbon en niet op uw betaalkaart.

Uw persoonlijke informatie

Uw verstrekking van persoonlijke gegevens via de site is onderworpen aan ons privacybeleid dat u hier kunt lezen.

Abelstedt verstuurt korte uitnodigingen per e-mail naar alle klanten zodat zij hun bestelling/product kunnen bekijken op abelstedt.com. Door te winkelen op abelstedt.com geeft u toestemming om deze uitnodiging te ontvangen.

Klachten & Garantie

Voor het indienen van een klacht kan gebruik worden gemaakt van het onlineklachtenportaal van de Europese Commissie. Dit is relevant als u een consument bent uit een ander EU-land dan Denemarken. U kunt uw klacht hier indienen: https://ec.europa.eu/odr. Als u een klacht wilt indienen, dient u ons e-mailadres contact@abelstedt.com op te geven.

Als je Abelstedt sieraad kapot is, moet je naar de winkel gaan waar je het stuk hebt gekocht, of dat nu online is op deze site of bij een van onze winkeliers.* Als het defect is veroorzaakt door een fabricagefout, zal het product gratis worden omgeruild, zolang de klant een kassabon kan laten zien.

* De mogelijkheid tot omruiling is niet van toepassing indien wordt verklaard dat het product aan regelmatige slijtage onderhevig is geweest, waardoor het gebrek is veroorzaakt, of indien dit zo vaak gebeurt dat het product niet op de juiste wijze is behandeld en dat de verkeerde behandeling van het product het gebrek heeft veroorzaakt. Normale slijtage wordt niet gedekt door de garantie.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 5 oktober 2020.

© Abelstedt, Alle rechten voorbehouden.

Contact Abelstedt

Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze Servicevoorwaarden of over deze Site, kunt u contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen of te schrijven naar: Abelstedt ApS, Smallegade 24, 2th, 2000 Frederiksberg, Denemarken.

Tot uw dienst

Onze klantenservice staat altijd klaar om te helpen. Chat live met ons of stuur ons een e-mail.

Beveiligde transacties
We gebruiken veilige coderingstechnologieën bij het overdragen en ontvangen van klantinformatie.

Retourneren & ruilen

Alle aankopen bij Abelstedt kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd of geruild.

Leveringsinformatie

Het Abelstedt-team verpakt en verzendt je sieraden, zodat je het veilig en zeker bij je hebt:

Nederland: 2-4 werkdagen
Europa: 2-4 werkdagen
Rest van de wereld: 5-7 werkdagen

Wij bieden gratis verzending bij alle bestellingen van meer dan €150.

Twee jaar garantie

Uw aankoop is inclusief twee jaar garantie. Abelstedt is geregistreerd bij de Deense Precious Metal Control, wat een veilige garantie is voor de zuiverheid en kwaliteit van Abelstedt’s goud en zilver.

Julie Abelstedt
Win een cadeaubon van €400
Ik geef elke maand een koopje weg aan een gelukkig lid van de Abelstedt Club. Schrijf je hieronder in om automatisch mee te doen aan de trekking.
Liefs, Julie Abelstedt.
Nieuwe stories
Ring stack
Je Black Friday vragen beantwoord

Inspiratie

Shop per categorie

Wereld van Abelstedt