30-daags retourbeleid - zonder vragen
Verzending €6 - Gratis optie vanaf €150 -

Leer meer

★★★★★ Trustpilot

Over

Onze passie is dat moment van verrassing

Sinds de oprichting van Abelstedt in 2015 in Kopenhagen, bieden we inspirerende individualiteit en hebben we een speciale passie voor elk detail. Vanaf het begin hebben onze creaties de verwachtingen van onze klanten overtroffen, en blijven dat doen als ze hun unieke sieraden uit de befaamde Abelstedt Blue Box haalden.

Bij Abelstedt lopen we voorop als het gaat om revolutionaire sieradenontwerpen die niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua kwaliteit en manier van ontwerpen verschillen. Wij zien sieraden als kunst, die ons na aan het hart ligt en die de kern van de visie van Abelstedt is geweest, vanaf het ontwerp en het fabricageproces, tot aan het moment dat de sieraden in handen komen van een gelukkige nieuwe eigenaar van een Abelstedt sieraad.

Sieraden handgemaakt met uitzonderlijk vakmanschap

Abelstedt sieraden zijn niet alleen mooi, opvallend en uniek – ze bieden ook een ongeëvenaarde kwaliteit. Onze vakmensen uit de betoverende sieradenhoofdstad Hong Kong maken en decoreren elk sieraad en voegen de bekende witte en gekleurde kristallen, diamanten of saffieren van Abelstedt met de hand toe. Daarom kunnen we met zekerheid zeggen dat elk sieraad op zijn eigen manier uniek is en dat het sieraad tientallen jarenlang met liefde en bewondering gedragen kan worden. Je kunt meer lezen over ons proces onder vakmanschap.

Afhankelijk van de collectie zijn de sieraden van Abelstedt voor haar gemaakt van puur edelmetaal van zilver, goud en wit goud en versierd met kristallen, diamanten en saffieren. Ontdek onze collectie ringenverlovingsringentrouwringenarmbandenoorbellen en kettingen. Voor mannen hebben we onlangs de collectie uitgebreid met elegante en uiterst robuuste herenringen van tungsten – het meest krasvaste metaal dat de mens kent. Als je op zoek bent naar ringen voor koppels, dan kun je die vinden bij ringen voor koppels.

Onze klant eerst filosofie

Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten een fantastische keuze, makkelijk begrijpbare informatie en uitstekende service verdienen. We hebben hard gewerkt om een team van gepassioneerde sieradenexperts samen te stellen die de klant altijd op de eerste plaats zetten. We streven ernaar om je favoriete juwelenmerk voor het leven te zijn.

Onze sieraden staan erom bekend dat ze graag als cadeau worden gegeven, en we zijn daar trots op omdat we de beste geschenken maken die je je maar kunt voorstellen. Om deze reden weten we dat het moeilijk kan zijn om haar perfecte sieraad te vinden in de perfecte prijsklasse. Gelukkig hebben we onze cadeaupagina waar je onze beste aanbevelingen kunt vinden, onderverdeeld in prijssegmenten. Daarnaast is onze klantenservice tot maandag-zaterdag middernacht beschikbaar, waar je direct met ons kunt chatten. Wij staan klaar om al je vragen met plezier te beantwoorden.

Tot uw dienst

Onze klantenservice staat altijd klaar om te helpen. Chat live met ons of stuur ons een e-mail.

Beveiligde transacties
We gebruiken veilige coderingstechnologieën bij het overdragen en ontvangen van klantinformatie.

Retourneren & ruilen

Alle aankopen bij Abelstedt kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd of geruild.

Leveringsinformatie

Het Abelstedt-team verpakt en verzendt je sieraden, zodat je het veilig en zeker bij je hebt:

Nederland: 2-4 werkdagen
Europa: 2-4 werkdagen
Rest van de wereld: 5-7 werkdagen

Wij bieden gratis verzending bij alle bestellingen van meer dan €150.

Twee jaar garantie

Uw aankoop is inclusief twee jaar garantie. Abelstedt is geregistreerd bij de Deense Precious Metal Control, wat een veilige garantie is voor de zuiverheid en kwaliteit van Abelstedt’s goud en zilver.

Julie Abelstedt
Win een cadeaubon van €400
Ik geef elke maand een koopje weg aan een gelukkig lid van de Abelstedt Club. Schrijf je hieronder in om automatisch mee te doen aan de trekking.
Liefs, Julie Abelstedt.

Inspiratie

Wereld van Abelstedt