30-daags retourbeleid - zonder vragen
Verzending €6 - Gratis optie vanaf €150 -

Leer meer

★★★★★ Trustpilot

Vakmanschap

Alle Abelstedt sieraden, of het nu ringen, diamanten ringen, armbanden, kettingen of oorbellen zijn, worden verzorgd tijdens de creatie. Ontdek het vakmanschap van Abelstedt.
Play Video

Een Abelstedt-stuk maken

Abelstedts sieraden doorlopen een geavanceerd ontwerpproces van tekening tot afgewerkte creatie.

Sinds het begin van de oprichting van het bedrijf heeft Abelstedt ernaar gestreefd de meest kostbare sieraden te maken. Deze verplichting stuurt de filosofie achter het vakmanschap van Abelstedt en het bedrijf doet zijn best om u een duurzaam stuk te geven dat vele jaren schittert.

Ring crafting

Stap 1: Ontwerp

Bij Abelstedt zorgen we ervoor dat we de standaard zetten voor de meest ultiem fraaie looks. Abelstedt streeft in elk ontwerp naar een high-end uitstraling.

Elke creatie van een Abelstedt stuk begint met een ontwerp dat met de hand wordt gemaakt in een gedetailleerd ontwerp. Dit maakt het voor onze bekwame grafische ontwerpers mogelijk om elk detail te begrijpen en door te geven in een geïllustreerd 3D-model (CAD).

Necklace craftsmanship
Flora ring craftsmanship

Stap 2: Creatie

Na het ontwerpproces wordt uit de CAD en de schets een matrijs geconstrueerd. Alle stukken van Abelstedt zijn gemaakt van het edelmetaal sterling zilver (925) of 14-18 karaat goud of witgoud.

Nadat de mal is aangepast, wordt hij gepolijst om een glanzend oppervlak te creëren dat verder wordt gerhodineerd. De fonkelende stenen worden met vaste hand ingebracht. Elke steen wordt gelijmd en daarna gezet op een manier die het meest geschikt is voor het ontwerp en die ervoor zorgt dat de steen veilig op zijn plaats zit.

Stap 3: Laatste aanpassing

Nadat elk detail op de sieraden zorgvuldig is onderzocht, wordt elk stuk op kwaliteit getest om er zeker van te zijn dat het voldoet aan Abelstedts filosofie over grondig vakmanschap. Het sieraad is gegraveerd met het Abelstedt-handelsmerk en 925 of 14-18K om de hoogste kwaliteitsstandaard van de juwelenstichting aan te geven.

Het stuk verlaat dan het atelier om met vreugde en verwondering door de ontwerper, de vakman, aan u gepresenteerd te worden.

Necklace craftsmanship
Tot uw dienst

Onze klantenservice staat altijd klaar om te helpen. Chat live met ons of stuur ons een e-mail.

Beveiligde transacties
We gebruiken veilige coderingstechnologieën bij het overdragen en ontvangen van klantinformatie.

Retourneren & ruilen

Alle aankopen bij Abelstedt kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd of geruild.

Leveringsinformatie

Het Abelstedt-team verpakt en verzendt je sieraden, zodat je het veilig en zeker bij je hebt:

Nederland: 2-4 werkdagen
Europa: 2-4 werkdagen
Rest van de wereld: 5-7 werkdagen

Wij bieden gratis verzending bij alle bestellingen van meer dan €150.

Twee jaar garantie

Uw aankoop is inclusief twee jaar garantie. Abelstedt is geregistreerd bij de Deense Precious Metal Control, wat een veilige garantie is voor de zuiverheid en kwaliteit van Abelstedt’s goud en zilver.

Julie Abelstedt
Win een cadeaubon van €400
Ik geef elke maand een koopje weg aan een gelukkig lid van de Abelstedt Club. Schrijf je hieronder in om automatisch mee te doen aan de trekking.
Liefs, Julie Abelstedt.
Nieuwe stories
Ring stack
Je Black Friday vragen beantwoord

Inspiratie

Shop per categorie

Wereld van Abelstedt