Snelle en veilige levering
Retourneer kerstcadeaus tot 30 januari 2023
★★★★★ Trustpilot

XMAS SALE: BESPAAR 15% OP ALLES

Gebruik code:
XMAS15

Vakmanschap

Alle Abelstedt sieraden, of het nu ringen, diamanten ringen, armbanden, kettingen of oorbellen zijn, worden verzorgd tijdens de creatie. Ontdek het vakmanschap van Abelstedt.

Een Abelstedt-stuk maken

Abelstedts sieraden doorlopen een geavanceerd ontwerpproces van tekening tot afgewerkte creatie.

Sinds het begin van de oprichting van het bedrijf heeft Abelstedt ernaar gestreefd de meest kostbare sieraden te maken. Deze verplichting stuurt de filosofie achter het vakmanschap van Abelstedt en het bedrijf doet zijn best om u een duurzaam stuk te geven dat vele jaren schittert.

Ring crafting

Stap 1: Ontwerp

Bij Abelstedt zorgen we ervoor dat we de standaard zetten voor de meest ultiem fraaie looks. Abelstedt streeft in elk ontwerp naar een high-end uitstraling.

Elke creatie van een Abelstedt stuk begint met een ontwerp dat met de hand wordt gemaakt in een gedetailleerd ontwerp. Dit maakt het voor onze bekwame grafische ontwerpers mogelijk om elk detail te begrijpen en door te geven in een geïllustreerd 3D-model (CAD).

Necklace craftsmanship
Flora ring craftsmanship

Stap 2: Creatie

Na het ontwerpproces wordt uit de CAD en de schets een matrijs geconstrueerd. Alle stukken van Abelstedt zijn gemaakt van het edelmetaal sterling zilver (925) of 14-18 karaat goud of witgoud.

Nadat de mal is aangepast, wordt hij gepolijst om een glanzend oppervlak te creëren dat verder wordt gerhodineerd. De fonkelende stenen worden met vaste hand ingebracht. Elke steen wordt gelijmd en daarna gezet op een manier die het meest geschikt is voor het ontwerp en die ervoor zorgt dat de steen veilig op zijn plaats zit.

Stap 3: Laatste aanpassing

Nadat elk detail op de sieraden zorgvuldig is onderzocht, wordt elk stuk op kwaliteit getest om er zeker van te zijn dat het voldoet aan Abelstedts filosofie over grondig vakmanschap. Het sieraad is gegraveerd met het Abelstedt-handelsmerk en 925 of 14-18K om de hoogste kwaliteitsstandaard van de juwelenstichting aan te geven.

Het stuk verlaat dan het atelier om met vreugde en verwondering door de ontwerper, de vakman, aan u gepresenteerd te worden.

Necklace craftsmanship
Je loopt het mis
Black Friday
30% KORTING OP ALLES
Abonneer u voor vroege toegang tot de verkoop.
Dank je!
Je hebt nu vroege toegang.
Kopieer onderstaande kortingscode en krijg 30% korting op de hele winkel!
BF100
Julie Abelstedt
Krijg 10% korting op je eerste aankoop
Krijg toegang tot nieuwe collecties, stijlinspiratie, exclusieve pre-releases en nog veel meer.

10% korting op uw eerste aankoop - geen minimumbedrag
Bedankt dat je deel uitmaakt van onze sieradenwereld!
Kopieer onderstaande kortingscode en ontvang 10% korting op je eerste aankoop.
105ABEC