30-daags retourbeleid - zonder vragen
Verzending €6 - Gratis optie vanaf €150 -

Leer meer

★★★★★ Trustpilot

Hoe vind je haar ringmaat zonder dat ze het weet?

Het vinden van de ringmaat van je vriendin, moeder, dochter of iemand anders die je dierbaar is terwijl het een verrassing moet zijn, kan een ontmoedigende taak lijken. Abelstedt maakt het u echter gemakkelijk.
door
Julie Abelstedt
Oprichter van Abelstedt

Bij Abelstedt krijgen we vaak de vraag van onze geliefde klanten hoe ze de ringmaat van hun vriendin, moeder en dochter kunnen achterhalen zonder dat ze het zelf weten. In dit verhaal delen we enkele van onze beste tips en trucs.

Ontvang de gratis Abelstedt Ring Sizer

Dit is je geluksdag! Bij Abelstedt weten we hoe belangrijk het is om de maat in één keer goed te hebben, vooral voor geschenken. Daarom bieden wij u onze gratis solide Ring Sizer aan, zodat u thuis snel en gemakkelijk uw ringmaat kunt bepalen. U hoeft alleen maar de verzendkosten te betalen, en wij versturen uw gratis Abelstedt Ring Sizer meteen. Ontvang uw gratis Abelstedt Ring Sizer hier.

Het mooie van de solid Ring Sizer is dat de sizer, wanneer hij om de vinger wordt geplaatst, volledig hard is als een echte ring, dus het vinden van de maat met 100% nauwkeurigheid is verzekerd wanneer de sizer comfortabel past en u hem nog steeds kunt afdoen.

Leen een van haar ringen (voor even)

Dit is de methode waarbij je het meest voorzichtig moet zijn, omdat ze averechts kan werken. Zorg ervoor dat u de ring pakt die zij gewoonlijk draagt aan een vinger van vergelijkbare grootte waarop zij de ring moet dragen die u voor haar gaat kopen. Hier is de ringvinger meestal de beste optie.

Nadat u de ring hebt gepakt, gebruikt u onze afdrukbare Abelstedt-maatwijzer om haar ring op te meten door hem op de zwarte cirkels te leggen totdat een van hen duidelijk zichtbaar is rond de binnenrand van de ring.

Als u de maattabel niet kunt afdrukken, kunt u ook een stuk papier pakken en een cirkel tekenen aan de binnenkant van de ring. Doe dit verschillende keren om ervoor te zorgen dat je ringsporen er consistent uitzien. Bereken vervolgens de diameter in mm en vergelijk deze met de diameters die in de bovenstaande Abelstedt-maattabel zijn vermeld.

Vraag het haar vrienden

Een andere methode is gewoon een van haar vriendinnen te vragen, aangezien meisjes deze informatie soms over elkaar hebben. Als ze dat niet doet, kun je haar misschien overhalen om met je vriendin sieraden te gaan kopen en haar ringmaat uit te zoeken bij een professional om de maat aan jou te rapporteren.

Op een feestje

Als je op een bijeenkomst bent en één van de vrienden van je vriendin draagt een ring, vraag dan of haar vriendin de ring mag passen. Dit geeft u een goed bereik en een goede basis om mee te beginnen. Dit klinkt misschien dom, want de kans dat ze de juiste maat treft is klein, maar het is eigenlijk een zeer effectieve methode. U kunt ook van de gelegenheid gebruik maken om te vragen wat zij van de ring van haar vriendin vond (onder vier ogen) om een idee te krijgen van het soort ring dat zij mooi vindt.

Wees subtiel

Als u toch rechtstreeks van haar de ringmaat wilt weten, vraag het dan aan uw vriendin op een subtiele, vlotte manier door te doen alsof u een ring voor uw moeder, zus, tante enz. wilt kopen. Zorg ervoor dat het iemand is wiens handen nogal lijken op die van je vriendin. Vraag terloops wat haar ringmaat is als referentie.

Interessante feiten over ringmaten

  • De meest voorkomende damesringmaat is onze S / 52 of M / 54.
  • Bredere ringen hebben een hogere pasvorm dan dunnere banden.
  • Wij sturen u graag onze gratis Abelstedt Ring Sizer, zodat u uw ringmaat zeer nauwkeurig kunt opmeten.

Wat als ik de maat niet weet?

Ga gewoon voor je lef, en maak je geen zorgen als je per ongeluk de verkeerde maat bestelt. Bij Abelstedt hanteren we een 30 dagen retourbeleid, dus stuur de ring gewoon terug en we ruilen de maat gratis om.

Nu ben je klaar om de perfecte ring voor haar te vinden.

Word lid van Julie Abelstedt's sieradenwereld

Nieuwe collecties, stijlinspiratie, exclusieve pre-releases en nog veel meer.

Word lid van Julie Abelstedt's sieradenwereld
Nieuwe collecties, stijlinspiratie, exclusieve pre-releases en nog veel meer.

Laatste Stories

Je Black Friday vragen beantwoord
Black Friday 2022 wordt een grote.
Wat u moet weten voordat u een verlovingsring koopt
Hier is alles wat u moet weten voordat u een verlovingsring koopt - van maat, prijs en materiaal.
De ultieme gids voor verlovingsringen
Het kopen van een verlovingsring kan een intimiderende taak zijn. In deze ultieme gids voor verlovingsringen vertel ik je alles wat je moet weten voordat je haar perfecte ring koopt.
De ultieme gids voor oorbellen
Sommige vrouwen dragen elke dag oorbellen, terwijl anderen ze alleen bij speciale gelegenheden dragen. Wat de gelegenheid ook is, hier is uw ultieme gids om het perfecte paar oorbellen te vinden.
Ideeën voor een aanzoek: 27 manieren om je partner een aanzoek te doen
Open je hart en geef je partner de grootste liefdesverklaring ooit.
De populairste verlovingsringen volgens onze gegevens
Mijn laatste onderzoek liet een aantal verwachte en een aantal verrassende resultaten zien.
Tot uw dienst

Onze klantenservice staat altijd klaar om te helpen. Chat live met ons of stuur ons een e-mail.

Beveiligde transacties
We gebruiken veilige coderingstechnologieën bij het overdragen en ontvangen van klantinformatie.

Retourneren & ruilen

Alle aankopen bij Abelstedt kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd of geruild.

Leveringsinformatie

Het Abelstedt-team verpakt en verzendt je sieraden, zodat je het veilig en zeker bij je hebt:

Nederland: 2-4 werkdagen
Europa: 2-4 werkdagen
Rest van de wereld: 5-7 werkdagen

Wij bieden gratis verzending bij alle bestellingen van meer dan €150.

Twee jaar garantie

Uw aankoop is inclusief twee jaar garantie. Abelstedt is geregistreerd bij de Deense Precious Metal Control, wat een veilige garantie is voor de zuiverheid en kwaliteit van Abelstedt’s goud en zilver.

Julie Abelstedt
Win een cadeaubon van €400
Ik geef elke maand een koopje weg aan een gelukkig lid van de Abelstedt Club. Schrijf je hieronder in om automatisch mee te doen aan de trekking.
Liefs, Julie Abelstedt.
Nieuwe stories
Ring stack
Je Black Friday vragen beantwoord

Inspiratie

Shop per categorie

Wereld van Abelstedt