30-daags retourbeleid - zonder vragen
Verzending €6 - Gratis optie vanaf €150 -

Leer meer

★★★★★ Trustpilot

Een saffieren ring kiezen boven een diamanten ring als verlovingsring

Wat verlovingsringen betreft, zijn diamanten nog steeds de meest klassieke keuze. Maar verlovingsringen met saffieren worden een steeds populairdere trend - en met reden! Lees verder voor meer informatie over waarom wij van fonkelende saffierringen houden.
door
Julie Abelstedt
Oprichter van Abelstedt

Uw kleurkeuze

Hoewel de meeste mensen weten dat saffieren meestal een rijke koningsblauwe kleur hebben, weet u misschien niet dat saffieren er zijn in vrijwel elke kleur van de regenboog! Saffier kleuren zoals blauw-groen, groen, lavendel, oranje en geel, en zelfs de klassieke witte kleur kunt u een prachtige verlovingsring die uniek is voor uw stijl te creëren. Natuurlijk, de traditionele diepblauwe kleur van saffieren is ook een geweldige keuze en we hebben een toename gezien van paren die verlovingsringen met saffieren kiezen boven de klassieke diamanten ringen, zowel om een unieke kleur te krijgen, maar ook om een grotere centrum edelsteen te krijgen, zonder dat het duurder wordt – integendeel.

Een grotere middensteen voor uw ring

Saffieren zijn meestal goedkoper dan diamanten met een vergelijkbare vorm en karaatgewicht. Daarom zijn witte saffieren een populair alternatief voor diamanten voor verlovingsringen. Voor paren die de grootte van hun middensteen willen maximaliseren en toch binnen een bepaald budget willen blijven, kan de keuze voor een saffier boven een diamanten ring een groot verschil maken.

Gemaakt om een leven lang mee te gaan

Terwijl diamant het hardste mineraal is met een waardering van 10 op de schaal van Mohs voor hardheid, is korund (de minerale familie voor saffieren en robijnen) het op één na hardste mineraal met een waardering van 9. Door zijn hardheid zijn saffieren fantastische edelstenen voor dagelijks gebruik en sieraden, die veel gebruikt zullen worden als verlovingsringen. Saffieren hebben ook geen “splijting”, wat betekent dat ze niet breken wanneer ze worden geraakt. De verzorging van saffieren is ook relatief eenvoudig: Regelmatig schoonmaken met warm zeepwater is alles wat nodig is om een saffieren middensteen sprankelend te houden.

Saffieren en diamanten combineren

Als u van saffieren houdt, maar de voorkeur geeft aan diamanten, dan zijn onze verlovingsringen een mooie manier om beide te combineren, want ze zijn verkrijgbaar met zijdelingse diamanten en een grotere saffier in het midden. Natuurlijk maken we ook al onze verlovingsringen met middendiamanten op aanvraag.

Word lid van Julie Abelstedt's sieradenwereld

Nieuwe collecties, stijlinspiratie, exclusieve pre-releases en nog veel meer.

Word lid van Julie Abelstedt's sieradenwereld
Nieuwe collecties, stijlinspiratie, exclusieve pre-releases en nog veel meer.

Laatste Stories

Je Black Friday vragen beantwoord
Black Friday 2022 wordt een grote.
Wat u moet weten voordat u een verlovingsring koopt
Hier is alles wat u moet weten voordat u een verlovingsring koopt - van maat, prijs en materiaal.
De ultieme gids voor verlovingsringen
Het kopen van een verlovingsring kan een intimiderende taak zijn. In deze ultieme gids voor verlovingsringen vertel ik je alles wat je moet weten voordat je haar perfecte ring koopt.
De ultieme gids voor oorbellen
Sommige vrouwen dragen elke dag oorbellen, terwijl anderen ze alleen bij speciale gelegenheden dragen. Wat de gelegenheid ook is, hier is uw ultieme gids om het perfecte paar oorbellen te vinden.
Ideeën voor een aanzoek: 27 manieren om je partner een aanzoek te doen
Open je hart en geef je partner de grootste liefdesverklaring ooit.
De populairste verlovingsringen volgens onze gegevens
Mijn laatste onderzoek liet een aantal verwachte en een aantal verrassende resultaten zien.
Tot uw dienst

Onze klantenservice staat altijd klaar om te helpen. Chat live met ons of stuur ons een e-mail.

Beveiligde transacties
We gebruiken veilige coderingstechnologieën bij het overdragen en ontvangen van klantinformatie.

Retourneren & ruilen

Alle aankopen bij Abelstedt kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd of geruild.

Leveringsinformatie

Het Abelstedt-team verpakt en verzendt je sieraden, zodat je het veilig en zeker bij je hebt:

Nederland: 2-4 werkdagen
Europa: 2-4 werkdagen
Rest van de wereld: 5-7 werkdagen

Wij bieden gratis verzending bij alle bestellingen van meer dan €150.

Twee jaar garantie

Uw aankoop is inclusief twee jaar garantie. Abelstedt is geregistreerd bij de Deense Precious Metal Control, wat een veilige garantie is voor de zuiverheid en kwaliteit van Abelstedt’s goud en zilver.

Julie Abelstedt
Win een cadeaubon van €400
Ik geef elke maand een koopje weg aan een gelukkig lid van de Abelstedt Club. Schrijf je hieronder in om automatisch mee te doen aan de trekking.
Liefs, Julie Abelstedt.

Inspiratie

Wereld van Abelstedt