30 dagen retourbeleid

2-4 dagen levertijd - bekijk opties

Gemakkelijk retourneren en ruilen

Ideeën voor een aanzoek: 27 manieren om je partner een aanzoek te doen

Open je hart en geef je partner de grootste liefdesverklaring ooit.
door
Julie Abelstedt
Oprichter van Abelstedt

Je partner de grote vraag stellen is een moment dat een enorme betekenis heeft en een mooie herinnering zal zijn voor jullie beiden. Ik begrijp dat het moeilijk kan zijn om met het juiste idee te komen voor de beste manier om een aanzoek te doen, zodat het moment onvergetelijk en romantisch wordt. Elk stel is anders en een aanzoek doen is iets heel persoonlijks, dus zorg ervoor dat het moment zo persoonlijk en romantisch mogelijk is. Dan weet ik zeker dat je een groot “JA” krijgt!

Een voorstel hoeft niet stressvol te zijn, een fortuin te kosten of ingewikkeld te zijn. Hier zijn 27 van mijn beste ideeën die u als inspiratie kunt gebruiken.

Romantisch aanzoek Ideeën

1. Vergeet niet de vraag te stellen met een mooie verlovingsring!

Vind hier onze populairste verlovingsringen.

2. Neem haar mee naar een plek waar ze van houdt

Is er een plek waarvan je weet dat ze ervan houdt? Het kan een plek in een park zijn op een bepaald bankje waar ze graag zit. Of misschien is er een plaats die ze zou willen bezoeken? Probeer te horen of er een plaats is waar ze altijd al van gedroomd heeft en plan samen een uitje.

3. Een aanzoek doen na een bergwandeling

Als jullie allebei van wandelen houden en van de natuur, is dit misschien wel het perfecte idee voor jullie. Ik kan me een verkering op de top van een berg voorstellen, alleen jullie twee, weg van lawaai en andere storende elementen. Een aanzoek doen direct na de sensatie van het bedwingen van een berg terwijl je geniet van het spectaculaire uitzicht is gewoon ongeëvenaard.

4. Voorstel in de hotelkamer

Als je al een reis samen hebt gepland, kan het een voor de hand liggende gelegenheid zijn om je aanzoek te doen in je hotelkamer. Als je een beetje extra geld op zak hebt, kun je het hotelpersoneel soms vragen de kamer te versieren met kaarsen, rozenblaadjes, champagne, enz. Denk aan de verlovingsring!

Als je de kans krijgt, kun je de kamer ook zelf inrichten zonder dat zij het ziet. Het kan zijn terwijl ze aan het winkelen is of in de sportschool. Kijk of je een hotelkamer met balkon kunt boeken. Het is superromantisch om kaarsen en rozenblaadjes neer te leggen die volgen naar het balkon waar je in je mooiste kleren klaar staat om de vraag te stellen. U kunt ook een privé-diner op uw terras regelen als het hotel dat aanbiedt.

Ideeën voor particuliere voorstellen

5. Een aanzoek doen tijdens een privé diner

Dit is altijd een hit! Plan een privé-diner op het water, op een prachtige klif, of in de natuur onder een grote beukenboom. Laat een ober of je vrienden het voor je klaarzetten en regelen. Terwijl u geniet van het prachtige landschap, kunt u van elkaar genieten met kaarsen en champagne.

6. Voorstel op het dak

Dit is waarschijnlijk een van de populairste manieren om een aanzoek te doen en ik begrijp 100% waarom. Het is super romantisch om samen dichter bij de hemel te komen op het dak van een gebouw. Maak het persoonlijk en regel misschien een diner met kaarsen en rozenblaadjes. Of laat het diner vallen en maak een grote cirkel van rozenblaadjes waar je klaar staat om haar ten huwelijk te vragen als ze opkomt.

Creatieve Voorstel Ideeën

7. Maak een persoonlijke puzzel

Er zijn veel websites die de mogelijkheid bieden om je eigen persoonlijke puzzel te maken. Stel een avond voor met rode wijn en puzzels op de vloer met veel kussens en kaarsen. Maak een puzzel die de grote vraag in letters in elkaar zet. Als het eenmaal in elkaar zit, kun je de grote vraag voor haar breken.

8. Schrijf een persoonlijk lied

Of je het nu leuk vindt of niet, muziek roept emoties op. Dus waarom niet iemand een deuntje laten spelen tijdens de sessie? Het kan een liefdesliedje zijn dat beschrijft hoe je je voelt of een liedje dat “jouw liedje” is. Of nog beter: Schrijf zelf een liedje zodat het nog persoonlijker wordt.

9. Een aanzoek doen op Valentijnsdag

Misschien is 14 februari de perfecte dag voor jou! Waarom geef je haar niet elke dag een kleine hint met een lief berichtje tot de 14e waar je haar een nog betere boodschap geeft: haar ten huwelijk vragen?

10. Doe een schattenjacht

Doe een speurtocht door je buurt met veel leuke aanwijzingen en hints die je partner kan oplossen. De laatste aanwijzing leidt haar naar jou waar jij staat en wacht met een ring op je knie.

11. Verlicht de nacht en doe een aanzoek bij het vreugdevuur

Een vuurtje stoken op een koude zomeravond is een ander idee voor een romantische avond waarop je intiem kunt zijn en van elkaar kunt genieten terwijl je elkaar verwarmt met de warme vlammen van het vuur. Laat desnoods je vrienden wat vuurwerk afsteken nadat ze ja heeft gezegd.

12. Schrijf de grote vraag met voedsel

Als jullie allebei van eten houden, is dit een briljant idee. Vraag uw favoriete restaurant om de vraag met chocoladesaus op uw dessertborden te schrijven. Misschien laat je ze de ring op de bodem van je champagne leggen. Of wat dacht je ervan om het op je pizza te laten schrijven? Ik raad u niet aan de ring in een chocoladetaart of in een ander voedsel te doen, omdat u dan het risico loopt dat uw partner hem inslikt.

13. “Wil je met me trouwen?”-Koffiemok

Ga naar Amazon of Vistaprint en koop een “Wil je met me trouwen?”-mok. Maak een grote kop cacao terwijl u op een koele avond op het terras zit of rond het vuur in de tuin.

14. Recreëer je eerste date (of de beste date die je hebt gehad)

Herinner je je eerste afspraakje? Natuurlijk kun je dat. Waarom de dag niet opnieuw beleven en eindigen met haar de ring te geven en de grote vraag te stellen? Als je eerste afspraakje een wandeling en een ijsje was, waarom dan niet dezelfde route volgen en hetzelfde ijsje bestellen? Ik weet zeker dat jullie allebei hetzelfde gevoel zullen hebben als toen jullie elkaar voor het eerst ontmoetten. Het wordt een heel romantische omgeving voor een heel romantisch aanzoek.

Ideeën voor openbare voorstellen

15. Betrek uw familie en vrienden erbij

Waarom niet het grote moment vieren met degenen die jullie beiden liefhebben direct nadat ze “ja” heeft gezegd? Nodig vrienden en familie uit en laat ze direct na het grote moment binnenkomen. Je kunt ze ook deel laten uitmaken van het aanzoek zelf door bordjes omhoog te houden met de tekst “Wil je met me trouwen?”. Voordat u met dit idee begint, moet u echter nagaan of uw partner de voorkeur geeft aan iets waarbij andere mensen betrokken zijn.

16. Vraag haar ten huwelijk in Disneyland

Als je partner van Disney houdt, kan het een geweldig idee zijn om haar uit te nodigen in Disneyland en haar een aanzoek te doen op de beste plek – voor het kasteel.

17. Voorstellen in het pretpark

Wat dacht je ervan om de vraag te stellen in een achtbaan met je betere helft en je vrienden die borden omhoog houden op het moment dat de foto wordt genomen? Als jullie samen naar beneden gaan en de foto zien, zal ze de vraag zien en hopelijk een groot “JA” geven. Een extra bonus is dat u de foto kunt kopen als eeuwige herinnering aan uw verloving.

18. Bezoek een museum

Is er iets romantischer dan een aanzoek voor een van de populairste liefdesschilderijen? Bezoek je favoriete museum of plan een reis naar het museum waar je altijd al van gedroomd hebt.

19. Een aanzoek doen op oudejaarsavond

3, 2, 1… Het moet aftellen zijn om het jaar te beginnen met je nieuwe verloofde. Samen wegsluipen net voor middernacht naar een privéplek met veel champagne en nieuwjaarskusjes. Het beste van alles is al het vuurwerk dat het moment naar hele nieuwe hoogten zal brengen.

Vakantie voorstel ideeën

20. Doe een aanzoek tijdens de perfecte vakantie

Staat er een plek op je bucketlist die je altijd al hebt willen bezoeken? De populairste manier om een aanzoek te doen is tijdens een reis. Op vakantie zijn jullie vaak met z’n tweeën, weg van het lawaai van alledag. Zorg dat je de reis samen regelt zodat ze niet vermoedt dat je haar ten huwelijk wilt vragen. Mijn belangrijkste advies hierbij is dat je de ring ALTIJD in je handbagage stopt en niet in je koffer!

De ideeën zijn legio, maar bedenk van tevoren wat jullie beiden leuk vinden. Is het misschien samen kijken naar de zonsondergang op het strand? Is het een boottocht naar een privé-eilandje? Of is het een bezoek aan een restaurant dat je al lang op het oog hebt op die specifieke bestemming? Als uw favoriete plaatsen in Europa liggen, is Parijs, voor de Eiffeltoren, een geweldig idee. Misschien houdt u meer van de natuur en kunt u een plaats bezoeken waar het noorderlicht te zien is.

21. Voorstel op het strand

Als je naar een exotische plek gaat, is het een goed idee om het aanzoek op het strand te doen. Laat het hotel een mooie setting opzetten met kussens, dekens en champagne en geniet samen van een privémiddag aan het water waar u haar de ring geeft, gevolgd door een romantisch privédiner geregeld door het hotel. Je kunt zelfs de auto zelf inpakken met dekens en kussens en je eigen picknick aan het water maken. Je kunt eventueel een fotograaf in het geheim foto’s van jullie laten maken, zodat je de herinneringen voor altijd bij je kunt dragen.

22. Voorstellen op de luchthaven

Als je je vriendin ophaalt op het vliegveld na een vlucht, kun je klaarstaan als ze aankomt met een groot bord met jouw naam erop en een “mevrouw” voor haar voornaam, gevolgd door een vraagteken. Ga op je knieën als ze komt en zie haar gezicht terwijl de mensen om je heen beginnen te klappen en te juichen.

23. Een aanzoek doen in een heteluchtballon

Plan een ballonvaart en bekijk de stad vanuit de lucht. Je kunt het eventueel aan het eind van de dag doen, zodat je kunt ontspannen bij een mooie zonsondergang. Vertel je betere helft dat het misschien een goed vakantie voorstel is zodat ze niet achterdochtig wordt.

24. Voorstel in romantisch Venetië

Venetië is de stad die romantiek uitstraalt. Plan een boottocht in een privé gondel en geniet van de stad en elkaar vanaf het water. Aan het einde van de reis, haal je de ring tevoorschijn en verras je haar.

25. Voorstel op de skipiste

Als jullie allebei van skiën houden, is dit een perfect idee voor jullie. Je kunt de vraag eventueel in de sneeuw schrijven, zodat als je de skilift neemt, zij het vanuit de lucht kan zien. Zorg ervoor dat ze niet van de lift valt uit pure opwinding!

Eenvoudige manieren om een voorstel te doen

26. Laat het huisdier u bijstaan

Wie kan dieren weerstaan? Laat je hond of kat de ring om hun halsband dragen of geef ze een klein t-shirt met de tekst “Wil je met me trouwen?”. Als ze altijd al een hond of kat heeft gewild, kun je haar verrassen met een puppy waarbij de ring in de halsband zit. Hoe lief zou dat zijn? Dit moet mijn persoonlijke favoriet zijn.

27. Voorstel op de draaimolen

Natuurlijk zijn niet alle attracties en glijbanen even goed voor de situatie, want u wilt liever voorkomen dat de ring uit uw hand vliegt op het moment dat u hem tevoorschijn haalt. Maar misschien is de klassieke ballonschommel of de dierencarrousel een goede plek om de vraag te stellen.

Veelgestelde vragen over het voorstel

Waarmee?

De traditionele keuze is een verlovingsring met een middendiamant of saffier, maar vergeet niet dat uw verloving gaat over u en uw unieke relatie, dus de verbeelding stelt geen grenzen.

Wat moet ik zeggen als ik een aanzoek doe?

Open je hart en geef je partner de grootste liefdesverklaring ooit. Vertel haar waarom het jullie tweeën moeten zijn en waarom je de gelukkigste persoon in de hele wereld bent.

Waarom ga je op één knie als je een aanzoek doet?

Knielen is een traditie die teruggaat tot de Middeleeuwen, toen ridders op hun knieën gingen om respect te tonen voor de vorsten. Buigen en knielen zijn tekenen van toewijding en respect.

Kan ik een aanzoek doen zonder ring?

De meeste mensen geven de voorkeur aan een ring omdat het een traditie is, maar regels zijn er om gebroken te worden. Dus doe wat voor jou goed voelt. Als je gewoon niet kunt wachten tot je een ring hebt, zeg ik “ga er gewoon voor”.

Kan een vrouw een man een aanzoek doen?

In 2022 kan een vrouw haar man een aanzoek doen. Elk geslacht kan elk geslacht ten huwelijk vragen. We leven in een wereld waar mannen en vrouwen gelijk zijn, en met liefde is niets goed of fout.

Ik hoop dat deze ideeën nuttig zijn geweest en dat u nu misschien het perfecte idee voor uw aanzoek hebt gevonden. Ik weet zeker dat je een groot “JA” krijgt. Veel geluk!

P.S. Als je de perfecte ring nog niet hebt gevonden, bekijk dan zeker onze volledige selectie verlovingsringen. Alle verlovingsringen van Abelstedt bestaan over het algemeen uit witgoud of goud met diamanten en een saffieren middensteen van alle slijpvormen. Als u een diamant als middensteen wilt, is dat zeker mogelijk. U hoeft alleen maar te klikken op “vraag een diamanten middensteen aan” onder het product en ik neem contact met u op met een vrijblijvende offerte. Als u een volledig uniek ontwerp wilt volgens uw eigen wensen en dromen, is dat ook mogelijk. Schrijf gewoon op de chat en u krijgt contact met mij of een van onze andere ontwerpexperts.

Word lid van Julie Abelstedt's sieradenwereld
Nieuwe collecties, stijlinspiratie, exclusieve pre-releases en nog veel meer.

Laatste Stories

Snelle en veilige levering

Het Abelstedt team verpakt en verzendt je sieraden, zodat je het veilig en zeker bij je hebt:

Nederland: 2-4 werkdagen
Europa: 2-4 werkdagen
Rest van de wereld: 5-7 werkdagen

Retourneren binnen 30 dagen – geen vragen gesteld!

In het onwaarschijnlijke geval dat u enkele van uw nieuwe Abelstedt-artikelen wilt retourneren, kunt u elk ongebruikt artikel binnen 30 dagen retourneren. Bekijk onze retourpagina voor meer info.

Wij waarderen uw privacy

We gebruiken cookies op deze site om uw ervaring te personaliseren en ons verkeer te analyseren. Door op 'Ik accepteer' te klikken, stemt u in met het gebruik van alle cookies.

Julie Abelstedt
Win €500 aan sieraden
Ik geef elke maand een koopje weg aan een gelukkig lid van de Abelstedt Club. Schrijf je hieronder in om mee te doen aan de maandelijkse wedstrijd.
Vind uw ringmaat
Maat Binnen diameter (mm) Binnen omtrek (mm) US maat UK maat
XXXS 16.3 52 6 L
XXS 17.0 54 7 N
XS 18.0 57 8 P
S 18.8 60 9 R
M 19.6 62 10 T
L 20.4 65 11 V
XL 21.2 67 12 X
XXL 21.8 70 13 Z
Hoe te meten

De bandmethode

1. Pak een meetlint, touwtje of strook papier.

2. Wikkel het om de vinger waar je je ring aan zult dragen – als je een stapel ringen maakt, bedenk dan waar op je vinger de ring zal zitten – en markeer waar deze samenkomt met een pen.

3. Leg je touw of papierstrook op een vlakke ondergrond en meet de lengte tot aan de markering met een liniaal. Gebruik de bovenstaande tabel om de maat af te stemmen op de dichtstbijzijnde Abelstedt-ringmaat.

Measure finger for ring size

Meet een bestaande ring op

1. Kies een ring die al goed om de vinger past.

2. Meet de binnendiameter van de ring in millimeters (mm).

3. Gebruik de bovenstaande maattabel om de maat van je ring af te stemmen op de dichtstbijzijnde Abelstedt-maat in mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt cadeautips

  • Zit je tussen twee maten in, ga dan voor de grotere maat als de ring breed is en de kleinere maat als de ring smal is.
  • Er is geen groot verschil tussen twee opeenvolgende maten op de maattabel. Als je twijfelt, ga dan met je gevoel. Je kunt de maat altijd ruilen via ons eenvoudige retourproces.

Tot uw dienst

Onze klantenservice staat altijd klaar om te helpen. Chat live met ons of stuur ons een e-mail.

Vind uw ringmaat
Maat Binnen diameter (mm) Binnen omtrek (mm) US maat UK maat
XXS 15.3 48 4.5 I
XS 15.9 50 5.5 K
S 16.5 52 6 L
M 17.3 54 7 N
L 17.7 56 7.5 O
XL 18.5 58 8.5 Q
XXL 19.1 60 9 S
Hoe te meten

De bandmethode

1. Pak een meetlint, touwtje of strook papier.

2. Wikkel het om de vinger waar je je ring aan zult dragen – als je een stapel ringen maakt, bedenk dan waar op je vinger de ring zal zitten – en markeer waar deze samenkomt met een pen.

3. Leg je touw of papierstrook op een vlakke ondergrond en meet de lengte tot aan de markering met een liniaal. Gebruik de bovenstaande tabel om de maat af te stemmen op de dichtstbijzijnde Abelstedt-ringmaat.

Measure finger for ring size

Meet een bestaande ring op

1. Kies een ring die al goed om de vinger past.

2. Meet de binnendiameter van de ring in millimeters (mm).

3. Gebruik de bovenstaande maattabel om de maat van je ring af te stemmen op de dichtstbijzijnde Abelstedt-maat in mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt cadeautips

  • Zit je tussen twee maten in, ga dan voor de grotere maat als de ring breed is en de kleinere maat als de ring smal is.
  • Er is geen groot verschil tussen twee opeenvolgende maten op de maattabel. Als je twijfelt, ga dan met je gevoel. Je kunt de maat altijd ruilen via ons eenvoudige retourproces.

Tot uw dienst

Onze klantenservice staat altijd klaar om te helpen. Chat live met ons of stuur ons een e-mail.

Je loopt het mis
Black Friday
30% KORTING OP ALLES
Abonneer u voor vroege toegang tot de verkoop.
Dank je!
Je hebt nu vroege toegang.
Kopieer onderstaande kortingscode en krijg 30% korting op de hele winkel!
BF100
black friday banner
Krijg 10% korting op je eerste aankoop
Krijg toegang tot nieuwe collecties, stijlinspiratie, exclusieve pre-releases en nog veel meer.

10% korting op uw eerste aankoop - geen minimumbedrag
Bedankt dat je deel uitmaakt van onze sieradenwereld!
Kopieer onderstaande kortingscode en ontvang 10% korting op je eerste aankoop.
105ABEC