30-daags retourbeleid - zonder vragen
Verzending €6 - Gratis optie vanaf €150 -

Leer meer

★★★★★ Trustpilot

Abelstedt Stories

Sprankelende verhalen in de juwelenwereld van Abelstedt. Een blik vooruit en achter de schermen naar alles wat nieuw, briljant en mooi is in de wereld van Abelstedt.
Je Black Friday vragen beantwoord
Black Friday 2022 wordt een grote.
Wat u moet weten voordat u een verlovingsring koopt
Hier is alles wat u moet weten voordat u een verlovingsring koopt - van maat, prijs en materiaal.
De ultieme gids voor verlovingsringen
Het kopen van een verlovingsring kan een intimiderende taak zijn. In deze ultieme gids voor verlovingsringen vertel ik je alles wat je moet weten voordat je haar perfecte ring koopt.
De ultieme gids voor oorbellen
Sommige vrouwen dragen elke dag oorbellen, terwijl anderen ze alleen bij speciale gelegenheden dragen. Wat de gelegenheid ook is, hier is uw ultieme gids om het perfecte paar oorbellen te vinden.
Ideeën voor een aanzoek: 27 manieren om je partner een aanzoek te doen
Open je hart en geef je partner de grootste liefdesverklaring ooit.
De populairste verlovingsringen volgens onze gegevens
Mijn laatste onderzoek liet een aantal verwachte en een aantal verrassende resultaten zien.
Saffier Verlovingsringen: De complete gids
Een middelste saffier edelsteen voor een verlovingsring kan een goede keuze zijn als u een verlovingsring wilt die niet te duur wordt, maar u ook niet wilt inleveren op kwaliteit.
Een saffieren ring kiezen boven een diamanten ring als verlovingsring
Wat verlovingsringen betreft, zijn diamanten nog steeds de meest klassieke keuze. Maar verlovingsringen met saffieren worden een steeds populairdere trend - en met reden! Lees verder voor meer informatie over waarom wij van fonkelende saffierringen houden.
Alles wat u moet weten over gouden ringen voor vrouwen
Hier is een complete gids over gouden, witgouden en gouden vermeil/goud vergulde zilveren stukken.
Vraag en antwoord video met Julie Abelstedt
V&A met de oprichtster Julie Abelstedt. We zullen praten over zaken, juwelen, vriend, etc.
Juwelen 101 met Julie Abelstedt
Als er één ding is dat je van mij moet weten, is het dat ik niet zonder mijn juwelen kan. Ik druk mezelf uit via mijn sieraden omdat elk stuk een uniek verhaal vertelt. In deze vlog geef ik je een overzicht van mijn favorieten, leer ik je hoe je je collectie kunt uitbreiden, hoe je je sieraden kunt stylen en nog veel meer! Ik hoop dat jullie genieten, lieverds!
Hoe uw oorbellen te stapelen: Een stijlgids voor vrouwen
Oorbellen spelen een grote rol bij het samenstellen van een look. En soms, hoe meer hoe beter. In deze gids loop ik met je door de verschillende stijlen die je kunt maken bij het stapelen van je oorbellen.
Hoe draag je je verlovingsring en trouwring?
De verlovingsring en de trouwring zijn symbolen van liefde in uw huwelijk. In deze gids ga ik in op de vraag hoe je ze goed kunt dragen.
De ultieme gids voor het verzorgen en reinigen van sieraden
Deze gids over het schoonmaken van sieraden door Julie Abelstedt behandelt alles wat u moet weten om uw sieraden te verzorgen, schoon te maken en te beschermen.
Goedkope verlovingsringen: Hoe vind je een mooie verlovingsring voor minder?
Een verlovingsring is een van de meest unieke en belangrijkste aankopen in het leven. Maar dat betekent niet dat je je portemonnee moet legen. In deze gids leg ik uit hoe je de perfecte verlovingsring voor minder kunt kopen.
De perfecte diamanten ring vinden voor een verloving
Weinig dingen hebben zoveel symbolische betekenis als een diamanten ring.
Hoe vind je haar ringmaat zonder dat ze het weet?
Het vinden van de ringmaat van je vriendin, moeder, dochter of iemand anders die je dierbaar is terwijl het een verrassing moet zijn, kan een ontmoedigende taak lijken. Abelstedt maakt het u echter gemakkelijk.
Gids voor diamanten en edelstenen
Wij streven ernaar dat elk proces in het creatieproces van een ring bijdraagt tot het welzijn van onze planeet en de mensen. Leer alles over onze diamanten en edelstenen.
Verhaal van Julie Abelstedt
Ik leef en adem voor het creëren van het merk en de cultuur achter Abelstedt die authentiek waardeert het brengen van onze klanten liefde en het houden van hun doelen dicht bij het hart.
Een waargebeurd verhaal geschreven door een jarenlange klant
"Ik sta op het punt u een waar gebeurd verhaal te vertellen. Als je me gelooft, zul je goed beloond worden."
Vakmanschap
Alle Abelstedt sieraden, of het nu ringen, diamanten ringen, armbanden, kettingen of oorbellen zijn, worden verzorgd tijdens de creatie. Ontdek het vakmanschap van Abelstedt.
Onze beloften voor diamanten en edelstenen aankopen
Uw aankoop van een diamant of edelsteen sieraad van Abelstedt omvat een levenslange service. Van GIA grading rapport voor grotere diamanten, gratis resizing, gratis levenslange garantie, gratis graveren, en een volledig 30 dagen retourbeleid.
Favoriete herfst looks
Laten we dit geweldige seizoen vieren met heerlijke chai latte, sprankelende sieraden en gelukkige momenten.
Sprankelend ontbijt op het dak
Begin de dag goed met sprankelende Abelstedt sieraden. Abelstedt nieuwe marketing manager Janne is helemaal in voor een goed ontbijt op het dak met haar Abelstedt favorieten.
In Zwitserland met Julie Abelstedt
Bij de zomer horen sprankelende sieraden en voor mijn reis naar Zwitserland zorgde ik ervoor dat er een paar foto's werden gemaakt, zodat je kon zien welke sieraden ik voor deze zomerreis koos.
Meest populaire juwelen: Getoond in procenten
Vakantie op het platteland met Julie Abelstedt
De zomer is hier! En aangezien ik de zomer in Denemarken doorbreng, kan het weer van dag tot dag veranderen. Laat je inspireren door een paar van mijn verborgen groene looks.
Sieraden voor de tennisbaan
Ik ben altijd in voor een wedstrijd, vooral als ik de perfecte outfit draag! En sieraden die op punt staan zijn een must!
Zomer in volle glans