Ontworpen in Kopenhagen, Denemarken
Snelle levering en eenvoudige retourzending
30 dagen retourbeleid
Overslaan naar inhoud

Snelle wereldwijde levering

Geniet van een snelle en veilige verzending en retourzending van alle bestellingen naar alle landen. Bovendien bieden wij flexibele leveringsmethoden, afhankelijk van wat je wensen zijn.

Hoewel we je bestelling meestal binnen dezelfde dag verzenden, streven we ernaar om alle bestellingen binnen 2 werkdagen na het plaatsen van de bestelling te verzenden. Houd rekening met 0-2 werkdagen om je verzendbevestiging en volginformatie te ontvangen.

Douane, belastingen en heffingen

Abelstedt is niet verantwoordelijk voor invoerrechten, belastingen, douanekosten, bemiddelingskosten of andere heffingen die door de lokale overheid worden opgelegd. Deze kosten zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger en het geld wordt uitsluitend door de lokale overheid ontvangen. Aangezien deze rechten en belastingen verschillen tussen de verschillende landen en staten zijn wij niet in staat om een schatting van de kosten te geven. Voor meer informatie dien je contact op te nemen met je lokale douanekantoor. Verzendkosten en belastingen worden niet terugbetaald voor pakketten die worden geweigerd wegens BTW/rechten.

Terugsturen of omruilen?

Als je je Abelstedt juwelen wilt ruilen of retourneren, kun je bij voorkeur ons retourformulier afdrukken en gebruiken voor een eenvoudigere en snellere service.

Ontvang een retourlabel

De verwerking van de retourzending kan tot een week duren.

Retouradres

Voor een snellere service met betrekking tot omruilen/retourneren kunt u gebruik maken van het bovenstaande retourformulier dat je kunt uitprinten en meezenden met je retourpakket. Je kunt ook een briefje bijvoegen met dezelfde informatie (ordernummer, besteldatum, naam, ruilaanvraag, contactgegevens). Stuur het retourpakket naar:

Marjoe ApS
M.P.Allerups vej 61 - B39
5220 Odense SØ
Denemarken

Geen persoonlijke service op het adres.

Zorg ervoor dat je de producten met alle elementen verpakt opstuurt. Als je de maten moet omruilen, en de geruilde sieraden moeten naar een ander adres dan het eerste afleveradres worden gestuurd, hebben we de naam, het telefoonnummer en de e-mail van de persoon op dat adres nodig. 

Retourneren en ruilen

  • Alle aankopen kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd
  • Alleen aankopen gedaan op abelstedt.nl
  • Zorg ervoor dat u de bon van uw aankoop bijvoegt voor restitutie. Zo niet, dan wordt de aankoop geretourneerd.
  • Zorg ervoor dat u uw pakket met distributie verzendt.

@AbelstedtOfficial op Instagram

+29.000 volgers

Beschikbaarheid

Nederlands