Snelle en veilige levering
Retourneer kerstcadeaus tot 30 januari 2023
★★★★★ Trustpilot

XMAS SALE: BESPAAR 15% OP ALLES

Gebruik code:
XMAS15

Juwelen 101 met Julie Abelstedt

Als er één ding is dat je van mij moet weten, is het dat ik niet zonder mijn juwelen kan. Ik druk mezelf uit via mijn sieraden omdat elk stuk een uniek verhaal vertelt. In deze vlog geef ik je een overzicht van mijn favorieten, leer ik je hoe je je collectie kunt uitbreiden, hoe je je sieraden kunt stylen en nog veel meer! Ik hoop dat jullie genieten, lieverds!
Je loopt het mis
Black Friday
30% KORTING OP ALLES
Abonneer u voor vroege toegang tot de verkoop.
Dank je!
Je hebt nu vroege toegang.
Kopieer onderstaande kortingscode en krijg 30% korting op de hele winkel!
BF100
Julie Abelstedt
Krijg 10% korting op je eerste aankoop
Krijg toegang tot nieuwe collecties, stijlinspiratie, exclusieve pre-releases en nog veel meer.

10% korting op uw eerste aankoop - geen minimumbedrag
Bedankt dat je deel uitmaakt van onze sieradenwereld!
Kopieer onderstaande kortingscode en ontvang 10% korting op je eerste aankoop.
105ABEC