Snelle en veilige levering
Retourneer kerstcadeaus tot 30 januari 2023
★★★★★ Trustpilot

XMAS SALE: BESPAAR 15% OP ALLES

Gebruik code:
XMAS15

In Zwitserland met Julie Abelstedt

Bij de zomer horen sprankelende sieraden en voor mijn reis naar Zwitserland zorgde ik ervoor dat er een paar foto's werden gemaakt, zodat je kon zien welke sieraden ik voor deze zomerreis koos.
door
Julie Abelstedt
Oprichter van Abelstedt

Wijngaarden en elegante juwelen

Abelstedt A ringen

Op mijn reis naar Zwitserland heb ik al mijn favoriete go-to reissieraden meegenomen die perfect passen bij de prachtige natuur en het landschap in het prachtige land.

De Abelstedt A ring en de Oxford band ring zijn enkele van de stapelstukken die ik veel heb gedragen. Ze voelen tijdloos aan en complimenteren elke outfit. Deze zomer hou ik vooral van sieraden met een gedurfdere look die comfortabel zijn om te dragen. Zelfs met de toegenomen activiteit tijdens mijn verblijf hier in Zwitserland, kies ik er nog steeds voor om mijn Oxford ringen te dragen, zoals altijd. Ook al ben je op vakantie, met de juiste hoeveelheid sieraden kun je de saaie kleren nog steeds opknappen.

Ik heb graag veel verschillende sieraden om mee te spelen en ze op mooie en sprankelende manieren op elkaar te stapelen. Op vakantie probeer ik altijd eenvoudige en sprankelende sieraden mee te nemen die op zichzelf kunnen worden gedragen voor een eenvoudige en stijlvolle look, maar die ook kunnen worden gecombineerd voor een meer verfijnde en mooie look. Of ik nu wakker word voor een romantische, stijlvolle uitstraling, iets verfijnds en vrouwelijks, of zelfs een comfortabele en casual look, ik weet dat ik elke gewenste look kan creëren door de verschillende sieraden die ik altijd bij me draag kunstig op elkaar te stapelen. Het geeft me de mogelijkheid om van elk moment van mijn mooie vakantie hier in Zwitserland te genieten, wetende dat wat ik ook ga doen, ik altijd de perfecte sieraden heb voor elke look en elk avontuur.

Bloem oorbellen in goud

Tijdloze ontwerpen voor een dag in de wijngaarden

Abelstedt A armbanden

Een van mijn favoriete sieradencomposities is het stapelen van gouden en gele stenen sieraden voor een tijdloze en stijlvolle look.

Bij ons mooie bezoek aan de wijngaarden heb ik een paar van mijn favoriete armbanden, de Abelstedt A bangle en de Sahara armband, gestapeld voor een meer heldere en verfijnde uitdrukking om mijn hele look af te maken. Zoals ik altijd zeg: De juiste sieraden kunnen de finishing touch geven aan elke simpele outfit.

Zomerse glans en vreugde

Julie Abelstedt in Zwitserland

Ook al is deze zomer anders dan anders, toch heb ik uiteindelijk een heerlijke tijd gehad met een aantal van mijn geliefden om me heen.

Ik heb mijn mooie sprankelende sieraden de hele zomer gedragen en ze bevatten nu een heleboel nieuwe liefdevolle herinneringen aan deze bijzondere zomer.

Ik hoop dat uw zomer vol liefde en veel glitter is geweest.

Veel liefde,
Julie

Word lid van Julie Abelstedt's sieradenwereld
Nieuwe collecties, stijlinspiratie, exclusieve pre-releases en nog veel meer.

Laatste Stories

Een kerstcadeaugids
Het vinden van het perfecte kerstcadeau kan een ontmoedigende taak zijn. Gelukkig staat Abelstedt achter je.
Je Black Friday vragen beantwoord
Black Friday 2022 wordt een grote.
Wat u moet weten voordat u een verlovingsring koopt
Hier is alles wat u moet weten voordat u een verlovingsring koopt - van maat, prijs en materiaal.
De ultieme gids voor verlovingsringen
Het kopen van een verlovingsring kan een intimiderende taak zijn. In deze ultieme gids voor verlovingsringen vertel ik je alles wat je moet weten voordat je haar perfecte ring koopt.
De ultieme gids voor oorbellen
Sommige vrouwen dragen elke dag oorbellen, terwijl anderen ze alleen bij speciale gelegenheden dragen. Wat de gelegenheid ook is, hier is uw ultieme gids om het perfecte paar oorbellen te vinden.
Ideeën voor een aanzoek: 27 manieren om je partner een aanzoek te doen
Open je hart en geef je partner de grootste liefdesverklaring ooit.
Je loopt het mis
Black Friday
30% KORTING OP ALLES
Abonneer u voor vroege toegang tot de verkoop.
Dank je!
Je hebt nu vroege toegang.
Kopieer onderstaande kortingscode en krijg 30% korting op de hele winkel!
BF100
Julie Abelstedt
Krijg 10% korting op je eerste aankoop
Krijg toegang tot nieuwe collecties, stijlinspiratie, exclusieve pre-releases en nog veel meer.

10% korting op uw eerste aankoop - geen minimumbedrag
Bedankt dat je deel uitmaakt van onze sieradenwereld!
Kopieer onderstaande kortingscode en ontvang 10% korting op je eerste aankoop.
105ABEC