Snelle en veilige levering
Retourneer kerstcadeaus tot 30 januari 2023
★★★★★ Trustpilot

XMAS SALE: BESPAAR 15% OP ALLES

Gebruik code:
XMAS15

24 uur met Julie Abelstedt

Lees het verhaal over hoe Julie haar dag inricht om de creativiteit te stimuleren en de dagelijkse werkzaamheden van een juwelenbedrijf te leiden.
door
Julie Abelstedt
Oprichter van Abelstedt

Toen ik net met het bedrijf begon, bestonden mijn dagen vaak uit 14 uur ontwerpen, tekenen, het voortdurend perfectioneren van de sieraden, het hanteren van detailhandelaren, werken met de fabriek, en nog veel meer, maar toen het bedrijf begon te groeien, lijken mijn dagen sterk veranderd. Nu de collectie volwassen is geworden en de online verkoop het grootste deel van Abelstedt uitmaakt, heb ik overdag wat meer tijd om naast het bedrijf van het leven te genieten.

Mijn dag

8 AM

Ik word wakker en maak vaak mijn appartement in Frederiksberg, Kopenhagen, schoon, gevolgd door het controleren en beantwoorden van e-mails met een kopje thee naast me. Ik wou dat ik beter kon zijn in het één keer ’s morgens en één keer ’s avonds controleren van mijn e-mails, zodat mijn e-mails mijn dag niet dicteren. Dit is iets waar ik aan ga werken.

9 AM

Ik eet mijn ontbijt zo laat mogelijk, omdat ik vaak niet geniet van mijn ontbijt vlak na het ontwaken. Momenteel eet ik havermout met kaneel, pindakaas en bessencompote.

10 AM

Meer werk achter de computer, telefoontjes aannemen en de volgende leveringen aan al onze nieuwe lieve klanten controleren.

2 PM

Een wandeling maken om mijn twee pleeghonden op te halen, Gaja en Pingus, twee cocker spaniels die bijna als mijn eigen honden zijn – ze zijn de beste! Ik kan niet volledig uitdrukken hoeveel liefde ze me brengen. Ze brengen me echt zoveel vreugde en kalmeren me gedurende de dag. Ik heb het te druk om mijn eigen honden te hebben naast het vele reizen, dus dit is de perfecte manier voor mij om toch het gevoel te hebben dat ik mijn eigen twee pleegbaby’s heb.

Julie Abelstedt met hond


3 PM

Late lunch zoals altijd, tenzij ik een vergadering of lunch met een dierbare vriend heb. Mijn favoriete plek om hier in Kopenhagen te lunchen is beslist Café Promenaden, dat vlak naast het mooie Frederiksbergpark ligt.

Café

15:30 PM

Ik probeer altijd minstens een uur per dag te besteden om iets nieuws te leren. Het kan van alles zijn, van camerakennis tot pianoknopen – het varieert echt enorm. Momenteel lees ik een boek genaamd DotCom Secrets; een zakelijk boek dat ik echt aanraad aan iedereen die een bedrijf opzet of bezit.

5 PM

Tijd voor mijn pianolessen met mijn lieve pianolerares! Het is alsof ik een andere wereld binnenloop als ik speel. Zeker mijn favoriete instrument.

6 PM

Tijd om boodschappen te doen voor het diner met mijn geliefde vriend, Oliver.

20.00 UUR

Iets gaan drinken met vrienden. Mijn favoriete plek voor een drankje op vrijdagavond is de Brønnum bar naast het Koninklijk Theater in het centrum van Kopenhagen.

Brønnum bar

11 PM

s Avonds laat werken. Ik voel me vaak het creatiefst als het laat op de avond is, omdat er dan een zekere stilte heerst en alles om me heen stilstaat.

0:30 AM

Tijd om te stoppen!

Veel kusjes,
Julie

Word lid van Julie Abelstedt's sieradenwereld
Nieuwe collecties, stijlinspiratie, exclusieve pre-releases en nog veel meer.

Laatste Stories

Een kerstcadeaugids
Het vinden van het perfecte kerstcadeau kan een ontmoedigende taak zijn. Gelukkig staat Abelstedt achter je.
Je Black Friday vragen beantwoord
Black Friday 2022 wordt een grote.
Wat u moet weten voordat u een verlovingsring koopt
Hier is alles wat u moet weten voordat u een verlovingsring koopt - van maat, prijs en materiaal.
De ultieme gids voor verlovingsringen
Het kopen van een verlovingsring kan een intimiderende taak zijn. In deze ultieme gids voor verlovingsringen vertel ik je alles wat je moet weten voordat je haar perfecte ring koopt.
De ultieme gids voor oorbellen
Sommige vrouwen dragen elke dag oorbellen, terwijl anderen ze alleen bij speciale gelegenheden dragen. Wat de gelegenheid ook is, hier is uw ultieme gids om het perfecte paar oorbellen te vinden.
Ideeën voor een aanzoek: 27 manieren om je partner een aanzoek te doen
Open je hart en geef je partner de grootste liefdesverklaring ooit.
Je loopt het mis
Black Friday
30% KORTING OP ALLES
Abonneer u voor vroege toegang tot de verkoop.
Dank je!
Je hebt nu vroege toegang.
Kopieer onderstaande kortingscode en krijg 30% korting op de hele winkel!
BF100
Julie Abelstedt
Krijg 10% korting op je eerste aankoop
Krijg toegang tot nieuwe collecties, stijlinspiratie, exclusieve pre-releases en nog veel meer.

10% korting op uw eerste aankoop - geen minimumbedrag
Bedankt dat je deel uitmaakt van onze sieradenwereld!
Kopieer onderstaande kortingscode en ontvang 10% korting op je eerste aankoop.
105ABEC